Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vem är Carita Glasin?

Vem är jag?

Jag har funderat på hur jag ska presentera mig, utan att det låter som en kontaktannons eller ett personligt brev i en jobbansökan. Jag ska göra mitt bästa för att ni ska få en överblick såhär i första mötet.

Jag är 52 år med två vuxna utflugna döttrar, Chloe 24 år Michaela 28 år. Min nuvarande bostad är ett litet mysigt hus på landet på Värmdö utanför Stockholm, lite slitet men som jag trivs här. Ska se om jag kan få med en bild också.

Jag flyttade in till min nuvarande sambo för 8 år sedan, en flytt på ca 50 mil.  Jag flyttade från Alingsås, som ligger ca 4 mil från Göteborg. Det var lite tufft i början, men det kan jag berätta om i ett annat inlägg.

Jag jobbar i vården på ett LSS boende. Jag gillar att hitta på nya saker och är nyfiken på väldigt mycket. Jag gillar att laga mat, men även att gå på restaurang. Sist vi var ute och åt då sade min sambo till mig att jag blivit en matsnobb 😄

Så det kommer att handla en del om mat och dryck i denna blogg, men även om olika upptåg och utmaningar jag antar. Närmast nu så kommer jag att få ett kostprogram och ett träningsprogram med lågintensiv träning. Och den 1 Juli så väntar ytterligare en utmaning, men jag avslöjar inte ännu vad det handlar om.

Utöver att jag är undersköterska så är jag även utbildad zonterapeut, Medicinsk fotvårdare, healer och i våras blev jag färdigt diplomerat spiritualistiskt medium. Något som jag har velat bli i halva mitt liv. Så ja, jag gillar att hitta på lite alkt möjligt, så häng med och följ mig så ska jag förhoppningsvis ge er lite underhållning.

Ha nu en fortsatt fin dag/kväll🌺🌺

 

Till startsidan