Detta är små bakverk i form av klubbor. De är mjuka inuti och dekorerade utanpå.
Bakverk

Allt som glimmar är sött & gott!

Att baka små bakverk är en rolig och tillfredsställande aktivitet som kan njutas av både bakning och äta dem senare.

Detta är små bakverk i form av klubbor. De är mjuka inuti och dekorerade utanpå.
Detta är små bakverk i form av klubbor. De är mjuka inuti och dekorerade utanpå.

Det finns många olika recept på små bakverk som kan varieras och anpassas efter individuella preferenser och smaker. I den här artikeln kommer vi att utforska några vanliga recept på små bakverk och ge några enkla steg-för-steg instruktioner för att skapa dem hemma.

Ett populärt recept på små bakverk är chokladbollar. För att göra chokladbollar behöver du följande ingredienser:

 • 100 g smör
 • 2 dl havregryn
 • 1 dl socker
 • 3 msk kakao
 • 1 tsk vaniljsocker
 • Kokosflingor att rulla i

För att göra chokladbollar, börja med att smälta smöret i en kastrull. Tillsätt sedan havregryn, socker, kakao och vaniljsocker och blanda väl. Rulla sedan degen i små bollar och rulla dem sedan i kokosflingor. Låt chokladbollarna svalna i kylen innan du serverar dem.

Ett annat populärt recept på små bakverk är snickerdoodles. För att göra snickerdoodles behöver du följande ingredienser:

 • 1,5 dl smör
 • 2 dl socker
 • 2 ägg
 • 3,5 dl vetemjöl
 • 1 tsk bakpulver
 • 1,5 tsk kanel

För att göra snickerdoodles, börja med att vispa smör och socker i en skål tills det är luftigt och krämigt. Tillsätt sedan äggen, ett i taget, och vispa väl mellan varje ägg. Blanda sedan i vetemjöl, bakpulver och kanel och blanda väl. Rulla degen i små bollar och rulla dem sedan i en blandning av kanel och socker. Grädda snickerdoodles i ugnen i ca 10-12 minuter.

Det finns många olika recept på små bakverk som man kan prova och experimentera med. Det är en rolig och kreativ aktivitet som kan njutas av hela familjen. Så varför inte ge ett av dessa recept på små bakverk en chans nästa gång du känner för att baka? Det är enkelt, lätt och ger dig möjligheten att njuta av något gott hemlagat bakverk.

När jag först besökte Ishavet.nu, lockades jag av deras sortiment av hållbart fångad fisk, men det var rödingen som fångade mitt intresse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *