Allt ska vara sockersött i denna blogg dvs bakverk som innehåller socker. Här ser vi robotdammsugare som smakar precis som de dammsugare vi köper på konditoriet.
Bakverk

Den sockersöta bloggen med robotdammsugare

Jag är så trött på alla bloggar som handlar om hälsa och hets kring hälsa.

Jag hade en gång en faster som inte längre lever i dag. Hon blev 108 år gammal innan hon gav upp och somnade in. Denna kvinna tänkte aldrig på vad hon åt eller hur mycket hon motionerade. Hon fick dessutom åldersdiabetes och ändå levde hon längre än alla andra som sprang efter hälsan.

Jag tror inte på att man ska springa efter hälsan utan jag tror på att man ska leva här och nu. Jag mår bra av att blogga om allt som är sött och äter eller dricker något sött varje dag. Jag behöver inte frossa utan jag unnar mig. Det är inte så att ni sitter framför min blogg 8 timmar per dag utan ni läser något under några minuter och sedan går ni vidare. Detsamma gäller sötsug och allt som innehåller socker. Man äter en riktig måltid och sedan vill man ha något sött efteråt.

Jag kan också bli irriterad på folk man bjuder hem på middag eller lunch som nästan kräver service att man ska bjuda på något sött. Som värdinna är det jag som väljer vad jag ska bjuda på. Folk kan inte ge order för det är enligt alla vett och etikett regler helt fel. När folk börjar ge order då slutar jag bjuda hem dem. Det finns ett ordspråk som säger “Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycken”

Jag har i varje fall beställt roll-ups för ett företag som säljer amerikansk godis företaget heter American giftstore och finns i både Täby Centrum och Sveavägen i Stockholm.

Godiset ni ser som är rosa där det står Candy på finns också att köpa hos American giftstore.

Jag har beställt dessa från Rollup kungen som har ett stort utbud. Anledningen till att jag beställde sova små som får plats på ett bord är för att jag inte vill bära med mig tunga saker när jag ska presentera godis från deras varumärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *