Okategoriserade

Hur ska jag som sockerbagare flytta på allt?

Jag har funderat på att starta upp en liten verksamhet där jag kan ta emot beställningar.

Jag bakar allt som innehåller socker och gör otroligt goda såser till all bakverk. Vi vet att man alltid har goda såser, men få tänker på att alla bakverk kan också ha olika såser speciellt varma såser.

Varma söta såser till alla sötsaker du bakar

Jag har otroligt många sorters såser som jag använder till mina tårtor, bakverk och bullar. Tänk er en kaka som är ganska torr blir snabbt glad bara man häller på en god varm chokladsås eller varför inte en god varm godissås? För att ens kunna starta upp min verksamhet så behöver jag flytta på mina saker som jag använder för att baka. Allt måste packas hygieniskt och noga då det handlar om livsmedel. För att kunna göra detta så behöver jag kontakta flyttfirma i Stockholm och kolla upp datum och pris för flytten.

Detta är miniatyr med söta macarones. En dag vill jag verkligen ha en sådant litet bageri med massor av goda saker.

Mina 5 tips om du ska flytta livsmedel

  • Var noga med att ha täta förslutningar på dina varor så att inget rinner eller går sönder. En gång beställde jag massor av godis för att dekorera mina tårtor med. Jag hade även beställt lite kryddor också för att ibland behöver man kryddor till sina bakverk som tex saffran, kardemumma och kanel. När jag öppnade paketet så hade allt blandats dvs all godis luktade kryddor och alla kryddor luktade godis i en salig blandning. Se därför till att helst tejpa fast lock till all livsmedel du ska packa ned och flytta.
  • På varje kartong ska du skriva vilka produkter som finns i respektive kartong för att slippa leta om du akut skulle behöva något för att baka med.
  • Använd inte klorin när du flyttar för att rengöra skåp, golv eller godisburkar med. Klorin ger upphov till både huvudvärk och allergi.
  • Se verkligen till att städa rent för både godis och kryddor lämnar i från sig mycket doft som kan dra till sig ohyra i din lägenhet. Både den du håller på att flytta i från och den du ska flytta in i.
  • Packa upp all livsmedel först och ställ i ordning dem i kyl och Skåne. Glömmer du bort att du har livsmedel i någon av kartonger och gör detta sist är risen att bäst före datum kan passera.

Anlita en bra flyttfirma i Stockholm

När jag väl har anlitat flyttfirman för att komma till min butik då kommer jag verkligen jobba med det jag brinner för. Hittills har jag bakat för mina vänner och familj. Om någon tex ska ha en dop då är det mig de har beställt lite produkter av. Då har jag tex bakat små rosa kakor och det är en flicka som ska döpas. Jag har även ställt upp på babyshower och gjort enkla små godisar som är ljusblå om det är en pojke som håller på att födas.

Hjälp att flytta tunga möbler

Även när folk anlitar en för mindre uppgifter så vill jag ändå starta upp ett företag så att de via mitt företag kan anlita mig. Därför är det bäst att börja flytta via flyttfirman i Stockholm så att jag kan påbörja detta. Jag kommer troligen också vilja ha en fin rokoko soffgrupp så att mitt lilla bageri ser ut som om de har hamnat i sekelskifte. Jag kan dessvärre inte bära sofforna själv så även i detta fall behöver jag en bra flyttfirma som jag rekommenderade ovan.

En kommentar

  • Flyttfirma Stockholm

    Preo Express is a leading moving company based in Flyttfirma Stockholm, established in 2000. We are experts in both corporate and private moving, and have a strong presence within Greater Stockholm.
    We also offer moving cleaning in Stockholm at competitive prices, as well as storage in our heated premises.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *