Okategoriserade

Ibland måste man ta en paus

Släppa allt

När man har jobbat en del så måste man ibland ta en paus från allt. Att bara få vara och koppla av med familj och bekanta och ta en dag i taget. Då kan man rensa huvudet från allt man har gjort och planera sommaren lite med familjen.

Några dagar med fint väder har inneburit en del utomhus dagar. Promenader med picknick, promenad på kvällen med lite varmare kläder och en härlig utsikt. Vi har haft det mysigt tillsammans och har fått umgåtts en hel del. All den tid ska man ta till vara på så gott man kan. Och det har varit underbart. Nu ska vi snart tillbaka till våra respektive arbeten och har också planerat in en del roliga aktiviteter som vi ska göra framåt. Lite pyssel hemma i huset, men också någon resa eller utflykt över helgerna är inplanerad. Så det blir nog en bra sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *