Okategoriserade

Fortfarande sjukstuga

  • Feber feber feber

Nu är det inte roligt. Jag är inne på fjärde dagen med feber, men idag har den åtminstone varit nere på under 38 grader. Innan har den pendlat mellan 38,5 och 39 grader. Om man ska se positivt på det så tänker jag att det är kroppens höststädning????

När jag har haft piggare stunder så har jag kunnat fundera och planera lite inför kommande kurs hos Mithera development i mitten av oktober, och inför Harmoniexpo i Solna sista helgen i Oktober. Jag har direkt inga prylar att sälja, men ska nog försöka ha något mer att erbjuda än medial rådgivning och healing. Men inget som jag har bestämt till 100% ännu. Nä nu måste jag vila mina ögon, det trycker, antagligen bihålorna som stökar. Nästa gång så är jag frisk!

Ta hand om er????

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *