Okategoriserade

Att ta tag i saker

Nu behöver jag få “tummen ur”

Jag har så många möjligheter att forma livet som jag vill ha det, ändå gör jag inte det. Varför kan man undra. Jag hade ett givande samtal idag, en vägledning där vi kom fram till att den största bromsklossen är jag själv. Hur kommer det sig att man är sin egen fiende?

Åldrande

När jag var yngre så slängde jag mig in i olika projekt, orädd och med stort självförtroende att lyckas. Oftast lyckades jag, ibland inte. Men jag vill leva efter devisen att man är sin egen lyckas smed. Jag undrar varför man blir mer försiktig ju äldre man blir? Det borde ju vara tvärtom, passa på att leva och ha roligt medan man är här. Här tror jag att jantelagen spelar stor roll, man ska inte tro att man är något. Men jo, jag säger som pippi långstrump, det har jag inte provat men det kan jag nog!

Så nu ska jag ta tag i mitt liv och forma det ännu mer som jag vill ha det???? Jag ska ta upp mitt arbete som healer och medium.

Jag kommer att uppdatera er snart????

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *