Okategoriserade

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT

IBLAND BLIR DET BRA ÄNDÅ

Nu är det längesedan igen som jag skrev inlägg på bloggen. Jag ska inte skylla på något men det har varit lite rörigt för mig. Jag hade tänkt att jag vid den här tidpunkten skulle vara i Norge och jobba, men det blev inget pga olika uppgifter från bemanningsföretaget. Men nu har jag börjat på ett annat jobb, ett äldreboende i stan (Stockholm) Och därav håller jag på att avveckla på min tidigare arbetsplats på ett LSS boende.

TRÄNING OCH KOST

Det här har inte gått så bra då både motivation och vilja ligger på minus. Jaja, det är ju bara jag själv som kan styra detta, jag har fått både matsedel och övningar att glra hemma men jag har varit för lat. Jag älskar ju mest och matlagning, så att äta samma sak i två veckor är ju väldigt tråkigt. Men om jag följer programmet så VET jag att jag skulle gå ner i vikt, vara piggare och känna mig lätt i kroppen.

Men i Fredags orkade jag och sambon inte laga mat så vi gick till vår lokala pizzeria och restaurang. Ok, det är inte 5 stjärnigt men det är god mat och rejäla portioner till ett väldigt bra pris. Jag valde mixed grill, vilket jag inte borde för det är en gigantisk portion, men det är ju så gott. Dessutom fick jag med mig det jag inte åt upp i en låda???? Det kan tyckas vara snålt, men jag åt inte ens hälften. Jaha, mat är gott, detvär bara att konstatera. Idag ska vi laga Lo Mein, en asiatisk rätt  jag får väl återkomma med resultatet.

RÖSTA

Kära ni, glöm för all del inte att rösta idag. Vill ni inte lägga en röst på någon, så rösta iaf blankt. Jag hoppas att Sverige kan komma tillrätta med dom höga el och bränslepriserna för såhär kan det ju inte fortgå.

Men nu önskar jag er alla en fortsatt härlig Söndag.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *