Okategoriserade

En dag med bara socker

  • Idag blev det äntligen av efter många konversationer och ändringar av datum och klockslag. Jag åkte hem till Anne i Uppsala  från Värmdö utanför Stockholm. Så när jag äntligen hittade fram till henne så blev jag serverad en fantastiskt god kycklinggryta, en STOR portion. Vi pratade om allt mellan himmel och jord tills Sabina dök upp. Sabina hjälpte mig lite med tekniken, så nu vet jag hur jag får med bilder i bloggen, men idag har jag inte tagit några bilder. Men jag looovar att nästa inlägg kommer det bilder.
  • MEDIAL SITTNING
  • Det blev så att vi gav varandra en medial sittning. Jag började med att ge Sabina en sittning, då jag är diplomerat Medium och har gått för Maria Therese Boman Agerhill- Mithera Development. Det gick sådär i början, men sedan kom vi på att den första andekontakten förmodligen var till Anne???? Jag ställde mig upp för ibland flödar energin bättre när jag står upp och ger mediala sittningar/seanser. Då blev det bra och Sabina kände igen personen med en gång. Sedan fick jag en sittning av både Sabina och av Anne. Båda var väldigt bra.
  • Men nu sitter jag på tåget hem och det ska bli mysigt att krypa ner i soffan med min sambo och prata lite innan vi somnar ikväll.
  • Det är eventuellt lite spännande saker på gång, men det är inte 100% spikat ännu, men så fort jag vet så kommer jag att berätta????

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *