Okategoriserade

Svårigheter med tekniken på bloggen.

 

Jag har haft problem med både Tekniken och med rutiner.

Nu var det väldigt längesedan jag skrev något här. Det strulade med tekniken för mig, men på torsdag ska jag få hjälp av Anne von Porat. Det blir väldigt trevligt att åka till Uppsala och besöka henne. Jag kanske skulle passa på att besöka botaniska trädgården. Men men, vi får se

Kostomläggning

Om ni undrar hur det går med kostomläggningen så kan jag säga att det går sådär. I vardagen funkar det, men helgerna är svårt att hålla. Det är ju så mysigt att äta långfrukost när både jag och sambon är lediga tillsammans. Dessutom vill jag äta glass också när detvär varmt. Men jag har kommit en liten bit på väg. Men nu har jag pausat lite, försöker att hålla mig någorlunda men unnar mig emellanåt. Vi har snart semester också, då vill jag kunna grilla och dricka lite vin. Jag gillar ju att baka och laga mat också, det är svårt om man har ett kostprogram att gå efter????

Fotrally

I början av Juni så gick jag ett lopp som heter maratonmarschen/fotrally. Man går tills man inte orkar längre. Det finns också en hel del regler. Alla går i samma tempo, man får inte plocka upp saker åt varandra som man tappar osv, osv. Jag bröt efter 6 timmar, vid första depåstoppet. Jag fick jätteont i min rygg vilket jag förstod mest berodde på skorna. Men jag vill testa nästa år igen och hoppas kunna gå lite längre. Loppet gick i Mariefred där jag för övrigt aldrig varit, men ohh så vackert. Jag ska tvinga sambon att åka dit någon helg????

80-talsfest

Helgen var så härligt och rolig. Vi hade köpt biljetter till 80-talsfest i Djurönäsets folkpark. Artister som var där; Lilli o Sussie, Herreys, Micke Syd, Suzzie Tapper, Anki Bagger, Tommy Ekman. Vilket ös det var. Jag stod inte still i många minuter under kvällen. Jag tror vi var hemma vid kl 1 på natten och tog en sängfösare innan vi gick o lade oss.

På lördagen körde jag lite miniröjning hemma och på eftermiddagen åkte vi till vänner som bor här i Stockholms skärgård, närmare bestämt Svartsö. En mycket trevlig samvaro Lördag-Söndag med god mat och dryck. Men efter en ganska skumpig båtresa hem, då det blåste en del, så var det skönt att landa hemma i vilstolen på altanen.

Jag somnade till, och naturligtvis hade jag en kaffekopp i handen som skvimpade ut när jag slumrade till. Det var bara att slänga byxorna i tvättmaskinen med en gång. Men det är lyxproblem.  Men vilken positiv energi jag har tankat heeela helgen

Jag får tyvärr inte in någon bild nu, Det är en av sakerna Anne ska hjälpa mig med på Torsdag.

Nu säger jag godnatt och nu är jag igång igen med bloggen, så nu hör ni av mig snart igen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *