Okategoriserade

Därför skapar jag nya rutiner

Nya rutiner med kost och träning

 

Idag är det Sveriges Nationaldag, grattis till oss och vårt fina land????

Idag är första dagen i resten av mitt liv. Javisst låter det klyschigt, men så är det ju faktiskt varje dag när man vaknar. Men när man säger så brukar det vara något särskilt som sker i livet. I mitt fall börjar nu en 12 veckors resa med svett, tårar och förhoppningsvis glädje, inget blod får vi hoppas????

Även rutiner som inte är min starka sida. Så nu har jag två gigantiska utmaningar; att komma över mitt sockerberoende och att skaffa rutiner. Naturligtvis är det fler utmaningar än så  men dessa två kommer vara dom största.

I helgen så har jag ätit och druckit gott. Drinkar, cheese pies, stooor glass, vårrullar, mm. Men som sagt nu är det nya tag som gäller. För ca 3 år sedan var det en person som rekommenderade mig att ta kontakt med en kille som heter Nico Prohorenco, för ett effektivt och relativt enkelt upplägg för kost och träning. Nico lägger upp ett individuellt program, som är unikt för just DIG. Det som också är bra är att du kan göra allt på hemmaplan.

Jag har provat mycket genom åren vad gäller kost och träning, men detta tror jag verkligen på.

Så häng med vidare här i min blogg om ni är nyfikna på hur det går????

Ha en fin vecka allihop????

(jag har inte lyckats lägga in bilder ännu, men det kommer såsmåningom)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *