Okategoriserade

Morgonkaffe

Det finns olika alternativ och olika tider

Alla har vi olika morgonrutiner. En promenad innan morgonen börjar eller så börjar man med en kopp kaffe innan man över huvud taget börjar sin morgon. Hur gör du ? Jag börjar alltid min morgon med en kopp kaffe och läser lite nyheter på mobilen. För tidningar existerar inte längre i brevlådan. Inte i var i alla fall.

Jag “lärde” mig att dricka ganska sent. Jag tyckte inte om själva smaken av kaffe när jag var yngre. Men jag tycker inte heller om te. Om det har någon betydelse. Jag vet inte. Men så helt plötslig en dag så provade jag igen och tog en kaffe med en arbetskamrat ute på ett cafe. Ja, det var ju inte svart på den tiden utan jag tog en cafe latte med vaniljsmak.  Och där började jag dricka kaffe. Jag dricker kaffe varje morgon nu, med mjölk men inget socker. Och jag gör min egna vaniljsirap som står i en flaska bredvid kaffemaskinen som vi har införskaffat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *