Okategoriserade

Packhjälp

Sponsrat inlägg i samarbete med Grabbarna Flytt

Man kan få mer hjälp än man tror

Vid en flytt så är det mer saker än man tror som ska göras som man inte tänker på i början. Man ska gå igenom hela sin bostad och se vad man ska spara och vad man ska kasta. Men det ska också sorteras, återvinnas och sen ska allt packas ner som man ska ta med till den nya bostaden. Och allt detta måste man få in i sin vardag och hinna med. Det finns hjälp att få när det gäller allt från början till slut när det gäller att flytta. Du kan till och med få packhjälp.

Packhjälp

Det kanske verkar vara lätt att packa ner alla sina saker när man ska flytta. Men det tar faktiskt längre tid än man tror, du måste se till att ha flyttkartonger och kanske inslagningspapper för dina ömtåliga saker och soppåsar eller annat emballage. Grabbarna Flytt kan hjälpa dig att packa ner dina saker så att allt kommer fram till din nya bostad. Det gäller både porslin, lampor och större möbler. Med andra ord – du kan få hjälp att flytta allt.

packhjälp

Grabbarna Flytt

Grabbarna Flytt har kontor både i Helsingfors och Stockholm och kan hjälpa dig med allt. Vad det än är. Så är dom beredda på att se till att din flytt ska gå så smidig som du bara vill. Skriv ner dina önskemål så får du en gratis offert till dig.

När du och ditt bohag kommit till din nya bostad kan du även släppa den gamla och låta Grabbarna Flytt göra din flyttstädning. Bostaden rengörs från golv till tak och fönstren blir rena och snygga och du kan överlämna din bostad till dom nya ägarna.

Både flytten och städningen är en tjänst som du kan dra av och få RUT-avdrag på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *