Okategoriserade

Önskar en bostad och kontor

Drömmen om ett kontor mitt i centrala Uppsala

Jag har 3 mål som ska uppfyllas 2 av dem är hemliga och ett av dem ska jag avslöja här i bloggen.

Ett av dem så behöver jag tänka ut mäklararvode innan jag kan sätta i gång.

Nog med det för att kunna ha ett kontor i centrala Umeå så behöver man också vissa verktyg från ett häftigt ställe som Spikpistoler hos Verktygshandlarn. för att kunna bygga om på kontoret. Ett kontor ska vara ljust och stort annars kan man lika gärna jobba hemifrån som man alltid har fått göra. Har man råd kan man hyra ett kontor annars sköt allt i ditt eget kök i ditt eget hem. Sedan kan du direkt koppla av med en kopp te eller kaffe med en god kaka eller bulle till.

Nu ska jag i väg och äta lunch med mina vänner och kommer hem mycket sent i kväll. Jag kommer heller aldrig låna ut mina nyklar till någon delägare även om de får hyra kontor hos mig. Man måste även ha privatliv oavsett om man är släkt, vänner eller kollegor. Tänk på det behåll alltid dina nyklar till bostaden. För gör du inte det förlorar du all din privatliv för evigt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *