Inlägg

Det är bekvämt

Sitta i lugn och ro och läsa information

När man är ute och gör ärenden såsom handlar mat eller andra produkter har man ibland en punkt på sin lista. Man ska gå in på apoteket och köpa någon produkt som man behöver. Och ibland så behöver man lite information om produkter eller har frågor. Apoteket är fullt och man går därifrån utan att ha handlat eller inte handlat allt man skulle ha gjort.

Det är bekvämt

Men då finns det faktiskt ett annat alternativ som både är lätt att hitta information och det är bekvämt. Och det är bekvämt då du kan sitta ner och titta runt i lugn och ro. Apohem är en sida där du både kan köpa produkter, men även beställa dina recept som du fått utskrivna av en läkare. Dina recept ser du när du har loggat in med ditt bank id och trycker på aktuella recept. Sen är det bara att trycka på köp så lägger sig produkterna i din varukorg.

Det kan vara så enkelt som att du vill köpa vitaminer eller värktabletter. Men ibland kan man behöva köpa saker som man kanske tycker är jobbiga att prata och fråga om. Det kanske är för mycket folk i butiken för att du ska våga fråga eller så är det bara jobbigt att fråga för man tycker att det är pinsamt. Jag kan tycka det i bland, men nu har jag hittat min sida. Här kan jag söka på det jag behöver eller klicka på deras rull-lista och hitta det jag egentligen söker.

När man sen hittat sin produkt man behöver finns all information man behöver med både beskrivning, instruktioner och vad den innehåller. Det kan inte vara enklare.

Apohem

När du bestämt dig för en produkt ser du om den finns i lager och du klickar på den för att den ska komma i din varukorg. Din varukorg fylls med dom produkter du valt och när du är klar och kommer till kassan levererar apohem antingen hem till din adress du angivit eller till en box.  Då kan du hämta ut den när du är ute på ärenden eller har jobbat. Det finns också andra alternativ att välja emellan för att du enkelt ska få dina produkter.

Leveranstiden på dina produkter beror på hur du vill ha dom levererade. Men dom flesta har en till två vardagars leveranstid. Beställer du för över 199 kronor så är din leveranstid fri. Ska du hämta ut recept från läkare är det fri frakt och det gäller både för dig, ditt barn eller om fått recept till ditt djur.

Har du ändå frågor om någon produkt eller vad som passar dig bäst finns det också rådgivning. Vill du inte prata med någon kan du skriva i ett formulär, men du kan också ringa och få svar direkt om du inte vill vänta.

Precis som andra apotek har också apohem kampanjer på olika produktgrupper eller speciella produkter. Dom ser du enkelt både på sidan eller på produkter när du tittar runt. Du kan också klicka just på erbjudanden för att hitta alla under samma ställe.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *