När man har grillat marshmallow så kan man sedan doppa den i smält choklad. Helst ljus choklad så inte chokladen tar helt över smaken.
Godis

Grilla godis i naturen

Jag väntar på inbjudna gäster för vi ska ut och grilla i min trädgård utanför Uppsala.

För att det ska bli riktigt gott så behöver man den godaste ölen någonsin. Till detta var valet inte svårt jag valde Ginger Joe som smakar mer som cider. Ginger Jo edition är av en helt annan smak. Smakar för mig med lite päronsmak och en mycket mustigare och tyngre smak. Passar så bra till lamm och fiskrätter.

Varför grillar man marshmallows?

När man har grillat marshmallow så kan man sedan doppa den i smält choklad. Helst ljus choklad så inte chokladen tar helt över smaken.
När man har grillat marshmallow så kan man sedan doppa den i smält choklad. Helst ljus choklad så inte chokladen tar helt över smaken.

Att grilla marshmallows är en tradition som många människor älskar att delta i, särskilt under sommarmånaderna när man ofta samlas runt en lägereld eller grill. Men varför är det egentligen så populärt att grilla marshmallows? Det finns flera anledningar till varför denna aktivitet lockar så många människor.

För det första är det enkelt att grilla marshmallows. Det krävs inte mycket förberedelse eller tid bara några marshmallows och en grillpinne. Dessutom är det en aktivitet som passar alla åldrar, vilket gör det till ett perfekt sätt att umgås med vänner och familj.

För det andra är själva processen att grilla marshmallows en rolig och spännande upplevelse. Att hålla marshmallows över en öppen eld och se dem långsamt smälta och bli gyllenbruna ger en känsla av tillfredsställelse och skapar en känsla av gemenskap.

För många är det också det goda resultatet av att grilla marshmallows som är lockande. När marshmallowsen är perfekt grillade och har fått en krispig yta och mjukt centrum blir de en läcker och sötsam avslutning på måltiden eller en härlig snacks att njuta av.

För vissa människor har även själva ritualen runt att grilla marshmallows en speciell betydelse. Det kan vara minnen från barndomen eller tidigare somrar som återkallas när man deltar i denna tradition, vilket gör det till en nostalgisk och trivsam upplevelse.

Sammanfattningsvis är det flera anledningar till varför man grillar marshmallows. Det är en enkel och rolig aktivitet som passar alla åldrar, ger en spännande upplevelse, resulterar i en läcker belöning och kan ge viktiga minnen och känslor av gemenskap. Så nästa gång du är vid en lägereld eller grill, ta fram marshmallowsen och njut av att grilla dem tillsammans med dina nära och kära. Det är en tradition som kommer att fortsätta att sprida glädje och skapa minnen i många år framöver.

Den lamm ni ser ska jag lägga upp på grillen utomhus så att mina gäster kan riktigt njuta av ölen och lammet. Vi har också ordnat lite vapenpaket för att kunna fånga djur som springer förbi vår grill.

Det ligger i människans natur att vilja äta kött då vi inte är några idisslare. Så nu ska vi verkligen ta vårt vapenpaket och grilla. Vi är inte där för jaktens skulle utan vi jagar när djuren ändå är på besöka (stackarna) men vad kan vi göra åt det?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *