Inlägg

Går du mycket ?

Ömma fötter efter mycket gående

Går du mycket på dagarna ? Du kanske använder arbetsskor som du måste ha för att kunna utföra ditt arbete, eller så kanske du använder samma sorts skor varje dag. Då kan du få ömma fötter och sätter dig i ett fotbad på kvällen. Men det finns något som är ännu skönare.

Går du mycket

Efter en arbetsdag kan det vara skönt med massage. Och du kan få massage när det gäller dina ömma fötter också. Ömma fötter kan också göra att du spänner dig och kan då bli spänd i både rygg och axlar. Och då är det ännu bättre med massage. Massage Stockholm kan hjälpa dig här i Stockholm.

går du mycket

Här finns Massage Stockholm

Massage Stockholm har fem stycken mottagningar runt om i city. Och i kvartal två kommer tre ytterligare mottagningar att öppna utanför stan. Och det som är bra med massage är att du kan använda massage när det gäller ditt friskvårdsbidrag om du inte redan gjort det.

Det finns olika sorters längd på massage på mottagningarna som du kan boka. Och att boka gör du enkelt på sidan där du kan välja mottagning, tid och vilken sorts massage du vill ha. Dessutom kan du boka tid ända fram till 10 minuter innan du vill ha din massage.

Den vanligaste och populäraste massagen är den klassiska massagen. Du kan välja mellan tre olika längder på massagen och ifall du vill ha en mjuk eller lite hårdare massage. När du pratar med massören berättar du var du vill och behöver massage och massagen skräddarsys efter dig. Eller så tar du en halv- eller helkroppsmassage.

Det finns något som kallas idrottsmassage också och den kan missförstås efter namnet, men du behöver inte vara idrottare på högre nivå för att boka denna. Idrottsmassage innebär att massagen görs lite djupare och hårdare och innehåller också stretching som inte den klassiska massagen gör.

Vilken massage du än tar så ökar blodcirkulationen i din kropp vid massage, du blir avslappnad och det hormon som kan kallas lugn- och ro hormon kickar igång. Vi behöver alla ta hand om våra kroppar och må bra. Så att boka en tid och ta hand sig själv tycker jag är en självklarhet efter en lång arbetsdag. Det finns också arbetsplatser som godkänner att göra detta på arbetstid också ifall din arbetsplats har friskvård på arbetsplatsen. Så fråga gärna på din arbetsplats hur det ligger till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *