Okategoriserade

Längtan är stor till att resa bort

Jag vill ut och resa

Sitter och tittar på en massa fina bilder från i somras när vi var ut och reste. När vi låg på stranden under tiden  barnen lekte i vattnet. Paraplydrinkar och serverad mat. Men vågar man boka en ny resa till i år ?!

Sitter och tittar runt på olika resebyråer och vad dom erbjuder och fastnar på den ena stranden efter den andra. Det ser så mysigt ut. En annan sida att läsa mer om nöje och resor samt allt kul är denna sida.

Jag skulle vilja uppleva Thailand igen, men vill ha en kortare flygresa. Och sen beror det på när man vill åka så man passar in den varma tiden. För vi älskar värme.

Men jag ska nog börja prata med mina närmaste och fråga om dom vill följa med. Det måste ha lugnat ner sig med pandemin till i sommar eller höst så man vågar åka iväg igen. Detta med resor och reklam så ska man göra massor av reklam genom reklambyrå Västerås för att kunna sälja många resor utomlands också.

Vill du ha tips på allt inom lifestyle bakning, resor och annat kul så ska du absolut besöka denna sida om du önskar.

Här hittar du allt möjligt om du är sugen på att resa långt bort från Sverige och besöka andra länder.

Kända personer har roat oss sedan urminnes tider. Från hälsa till skönhet från mode till livsstil så har de påverkat oss.

Vad är lyx enligt dig? Är det ett mode liv som Sarah Jessica Parker? Eller är livet lyxigt om du kan leva som Paris Hilton med massa puderrosa drömmar? Eller vill du som min pressansvarige Emelie besöka Playboy mansion innan gubben Hugh Hefner dör?

En känd person som har påverkat mode väldigt mycket är Sarah Jessica Parker från Sex and the city. Hon kan verkligen konsten att göra mode till konst.

Sarah Jessica Parker är synonym med glamour och lyx. Hon har varit tjejen bakom kända sko märket Manolo Blahnik.

Många kvinnor runt om på jorden blev så imponerade av Sarah Jessica Parkers kollektion och klädstil att hon startade ett eget märke som heter Bitten.

Andra kända personer som påverkar oss är tex Anne Hathaway från filmen Djävulen bär prada. I filmen kan man följa henne hur hon börjar på ett kontor som mode assistent till Miranda Priestley som en tråkig grå mus. När hon får klagomål av sin chef Miranda så bestämmer hon sig för att bli en glamourös tjej som följer modet slaviskt. Man får då se hennes förvandling från en grå mus till en fashionista över en natt.

Filmen Djävulen bär Prada är en film som alla älskar och det är en film som man kan se om och om igen för att den är så superbra. Vilken favorit film har du? Skulle du kunna se denna film om och om igen? Det finns folk som har sett Titanic med Kate Winslet flera gånger och även startat organisationer för alla som bara älskade filmen.

Den kända person som är mest glamourös nästan som att hon lever i Hugh Hefner anda dvs Playboy mansion är Paris Hilton. Hon är född med silversked i mun och har råd att leva sitt liv i lyx. Hon har även 4 stycken Chihuahua som hon bor i hop med. Alla fyra har varsin rosa skålar som de äter mat ur.

Hugh Hefner på playboy mansion vet hur man får tjejer att leva riktig lyxliv. Min press och media ansvarige för bloggen Emelie vill någon gång besöka Playboy mansion innan hon dör. Jag lovat henne att någon gång så kommer vi att vinna pengar och har då råd att vara tjänstelediga från våra respektive jobb och besöka Hugh Hefner. Kanske hinner gubben dö innan vi når fram och då får vi besöka hans efterträdare eller besöka någon av tjejerna som då anses vara hans änkor. Hugh Hefner var inte heller så snäll som många trodde då han ställde höga krav på sina flickvänner. De som bodde där var tvungna att vara perfekta och passa upp på honom hela tiden. Tjejer bråkade om att få umgås med gubben och gjorde allt för att vara nära honom. Han kunde välja vilken kvinna han ville och byta dem så ofta han ville. Han använde också mycket medicin för att orka med det livet som sedan blev för jobbigt för honom.

Hugh Hefner brukar ha sina årliga fester på Playboy Mansion och de inbjudna är ofta lättklädda tjejer som poserar för tidningen Playboy. Det är Hugh Hefner som äger tidskriften Playboy sedan 1971.  Hugh Hefner är född 1926 och är enligt mig en fossil pga av åldern. Numera är Hughs dotter Christie Hefner chef för tidningen Playboy.

Tidningen går fortfarande bra men kanske inte lika bra som den gjorde när gubben själv levde eftersom han var bra för sitt varumärke och ordnade event hela tiden. Även kända personer har besökt honom och varit gäster hos honom dessutom flera gånger och levt lyx på hans bekostnad. Vem vill inte leva gratis på en gubbe om det funkar? Det vill nog alla människor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *