Inlägg

Du sparar tid

Dessutom slipper du släpa på tunga kassar

Under jul och nyår vet man precis vad man ska äta och man slipper planera eller tänka. Det är ganska skönt faktiskt. Men nu är den vanliga vardagen tillbaka och man ska komma in i dom vanliga rutinerna igen. Och då också planera middagar och handla mat för att slippa åka och småhandla varenda dag.

du sparar tid

Du sparar tid

Det har blivit populärt att beställa matkassar hem. Du slipper planera själv och dessutom slipper du släpa hem tunga kassar med mat och kanske missat att handla något. Jag har fastnat för Linas Matkasse för det finns flera olika matkassar som man kan välja emellan. Du får din matkasse levererad hem till din dörr varje eller varannan vecka med både ingredienser och recept. Alla matkassar inbringar också poäng som du kan använda i Klubb Lina.

Det är fri frakt och det är ingen bindningstid. Så har du något planerat eller ska åka bort kan du antingen pausa eller avboka dina matkassar. Information om alla kassar och vad dom innebär finns detaljerat och det finna allt ifrån matkassar för barnfamiljer, lättlagat, världens mat, 15-minutersrätter, vegetariskt – för alla smaker.

Nu kan ni tillbringa mer tid i köket tillsammans och laga era middag. Det brukar vi göra här hemma och det är lika kul varje gång.

du sparar tid

Tillägg

Nått som jag fastnade för är att Linas Matkasse har några tillägg för att komplettera din mat eller vill ha lite extra energi.

En fruktkasse med ca fyra kilo frukt beroende på vad det är för säsong är bra. Då finns det frukt att ta med till jobb eller skola. Och har du valt en matkasse som inte har så mycket sallad så finns det en salladskasse som du kan komplettera med.

Om du tänker mycket på vad du äter och tränar finns det också en kompletterande energimix som innehåller nötter och bitar som du kan ta till mellanmål. Eller Linas Kom i Form med träningfilmer där du kan träna hemma när du vill.

Just nu har Linas Matkasse en rabattkod där du sparar 1549 kronor på dina första fyra matkassar. Du uppger en kod när du besöker butiken via länken från hemleveransguidein.se. Då ser du också under vilken tid du får din leverans som brukar ske på söndagar eller måndagar mellan klockan fem och tio på kvällen. Det beror lite på vilken matkasse du valt och var du bor i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *