Okategoriserade

Smårätter

Finns det nått bättre än flera rätter

När man inte vet vad man vill äta och vill gå ut och äta en kväll tillsammans och alla vill äta olika saker – vad gör man då ?! Varför inte gå och äta på Pinchos ? Dom har en massa olika rätter och dessutom är dom små så du kan beställa in flera. Hur härligt låter inte det.

Smårätter

Pinchos finns i hela Sverige och har ett brett utbud av smårätter. För att du ska bli mätt och äter normalt kan du beställa in mellan fyra och fem rätter per person och dom kostar mellan 29 kronor till 49 kronor styck.

Beroende på var i landet du bor serverar Pinchos lunch med olika rätter i veckan vad du är sugen på.

Dom har också en app där du kan beställa bord och där du också kan beställa mat för avhämtning. Tänk dig att du inte vet vad du ska äta en helg och kan beställa hem en massa smårätter att avnjuta med någon. Du går bara in på appen och väljer närmaste restaurang, mat och vilken tid du vill hämta upp det.

Dessutom får du bonus på allt du köper och du kan spara alla dina kvitton i appen om du vet att du kommer att köpa mat flera gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *