Okategoriserade

Saknar du gemenskapen på ett kontor?

Sponsrat inlägg i samarbete med Hagalunds kontorshotell

Gemenskapen på arbetet är också viktigt för kreativiteten

Friheten med att arbeta hemifrån har sina fördelar. Och det går att räkna upp otaliga fördelar med att inte behöva ta sig till en fysisk arbetsplats. En viktig sådan som de som väljer att arbeta hemma tycker överväger är att slippa resandet. Många lägger timmar varje dag på att pendla till sin arbetsplats. Tar man bilen innebär det tålamodsprövning i köer kanske både på väg till och från arbetet. Och åker man kommunalt så kan det innebära flera byten innan man anländer till sitt kontor. Tid som de som föredrar hemarbete hellre lägger på annat än resande.

Men oavsett fördelen med att slippa resan till och från arbetsplatsen kan det finnas saker som uppväger att faktiskt utföra sitt arbete på plats. Något att poängtera är särskilt gemenskapen med andra på en arbetsplats.

Tycker du att det är tråkigt och ensamt att jobba hemifrån?

Många känner sig ensamma av att sitta hemma och arbeta. För vissa är det svårt att hålla sig till sina arbetsrutiner när man sitter i sitt hem. Distraktioner från saker som man ser behöver göras hemma kan ta bort fokuset på arbetet. Framförallt kan det bli ensamt och tråkigt att sitta själv hemma.

Tillhör du den kategori som längtar efter trevligt umgänge på en arbetsplats? Men inte är anställd utan egen, så finns fantastiska möjligheter att känna gemenskapen på arbetet. Det behöver inte ens bli en kännbar kostnad för dig att tillhöra en gemenskap i ett kontorshotell Stockholm.

Vad vinner du på att jobba på ett kontorshotell?

En fördel för dig kan ju vara just det att känna gemenskapen på arbetet. Att få arbetskamrater även om ni inte arbetar i samma företag eller med samma saker. Bara det att känna en gemenskap och samhörighet betyder mycket för oss människor. Att kunna småprata med någon på lunchen och kanske hitta på något kul efter jobbet.

En annan vinst på ett kontorshotell är servicen med allt som ingår när man väljer all inclusive. Hur skönt är inte det att alltid ha tillgång till gott kaffe, färskt frukt, scanner, skrivare och kopiator. Och ska man ha möte och behöver ett större rum än det kontor man hyr så finns konferensrum att boka. Likaså kan man få post och pakethantering till sitt kontor. Det är bara du själv som vet vad du önskar. Fortsätta att arbeta hemifrån om du trivs bäst med det eller se dig om efter ett kontorshotell.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *