Okategoriserade

Munskydd

Annons / reklam för Influensaskydd.se

I tider som nu då Covid -19 är i stor fokus är det viktigt att kunna bära munskydd för den som är i behov och när nöden kräver. Det har under våren och sommaren varit svårt att få tag i både bra och säkra munskydd som kan användas privat och inom vården, framförallt till humana priser. Många har tagit överpriser och det har varit en tuff marknad för människor som genuint har behövt masker för privat bruk. Framförallt som håller måttet, är CE märkta och ej kostar för mycket. Jag har hittat en butik som nu säljer munskydd.

Via influensaskydd går det att köpa 40 -pack för 399 kr. 

Ett gott råd är att beställa hem ett eller flera paket så att du har när du behöver. Det här munskyddet fångar mikroorganismer i utandningsluften från den som bär munskyddet och skyddar därmed andra från risken att bli smittande Det skyddar även mot droppar och stänk från kroppsvätskor, men det är viktigt att poängtera att det inte skyddar mot luftburen smitta.

– CE-märkt medicinteknisk munskydd
– Effektiv 3-lags munskydd.
– Ansiktsmask för privat bruk och inom vården
– Skyddar mot mikroorganismer i utandningsluften
– Testade och godkända i Sverige samt hos Läkemedelsverket
– Munskydd för omgående leverans

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *